DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2074041-1,31%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ, DEVLET TEŞVİK TANITIM GÜNLERİ’NDE

BÜYÜKKILIÇ, DEVLET TEŞVİK TANITIM GÜNLERİ’NDE

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca düzenlenen Devlet Teşvik Tanıtım Günleri’ne katıldı, gençlerle buluştu, stantları tek tek gezerek, bilgi aldı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 13:28
BÜYÜKKILIÇ, DEVLET TEŞVİK TANITIM GÜNLERİ’NDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

21-22 Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleşecek olan Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri, ‘Geleceğin burada, devletin senin yanında’ sloganı ile Organize Sanayi Kongre ve Fuar Merkezi'nde başladı. Program kapsamında Büyükşehir İtfaiyesi, AFAD, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü’nün yanı sıra üniversiteler, il müdürlükleri tarafından stantlar kurulurken, proje tanıtımları, söyleşiler, seminerler, halk oyunları gösterileri ve konserler yer alıyor. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı’nın düzenlediği Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’ne katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gençlerle buluşarak, stantları gezip, sohbet etti. Geleceğin teminatı olan gençlerin hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmesi için düzenlenen etkinliğe tüm gençleri davet eden Başkan Büyükkılıç, Ayrıca Devlet Teşvikleri Tanıtım Günleri’nde Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa olarak yerini aldı. Fuarda, Alo 153 İletişim Merkezi ve Beyaz Masa birimleri vatandaşların talep, istek ve önerilerini dinlerken, gençlere kentin tanıtımını da yapıyor.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.