DOLAR 32,4959 -0.17%
EURO 34,9858 0.36%
ALTIN 2.435,370,52
BITCOIN 2101939-0,42%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BÜYÜKKILIÇ AKKIŞLA DA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, AKKIŞLA VE SARIOĞLAN’I ZİYARET ETTİ Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Büyükkılıç bu kez de Akkışla Kaymakamı Hasan Kurt, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ı ziyaret ederek, ilçelerin genel durumu ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçelere yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak, ilçelerin eksikliklerini tespit etmek ve gidermek amacıyla sık sık ilçeleri ziyaret ediyor. Başkan Büyükkılıç, bu kez de Akkışla ve Sarıoğlan’a giderek başkanları ziyaret etti, esnaflarla sohbet edip, ilçelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İLK ZİYARET AKKIŞLA BELEDİYESİ’NE İlk ziyaretini Akkışla’ya giderek gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan’la bir süre görüştü. Ziyarette Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Akkışla Kaymakamı Hasan Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Özgür Özuzun, Akkışla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Pınar ve Belediye Meclis Üyesi Ali Aktaş katıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 14:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, AKKIŞLA VE SARIOĞLAN’I ZİYARET ETTİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Büyükkılıç bu kez de Akkışla Kaymakamı Hasan Kurt, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ve Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ı ziyaret ederek, ilçelerin genel durumu ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçelere yapılan çalışmalarla ilgili bilgi almak, ilçelerin eksikliklerini tespit etmek ve gidermek amacıyla sık sık ilçeleri ziyaret ediyor. Başkan Büyükkılıç, bu kez de Akkışla ve Sarıoğlan’a giderek başkanları ziyaret etti, esnaflarla sohbet edip, ilçelerde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İLK ZİYARET AKKIŞLA BELEDİYESİ’NE

İlk ziyaretini Akkışla’ya giderek gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan’la bir süre görüştü. Ziyarette Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Akkışla Kaymakamı Hasan Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Özgür Özuzun, Akkışla AK Parti Kadın Kolları Başkanı Züleyha Pınar ve Belediye Meclis Üyesi Ali Aktaş katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.