Büyükkılıç, AK Parti teşkilatıyla bayramlaştı

Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nın Geleneksel Teşkilat Bayramlaşma Programı'na katıldı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Geleneksel Teşkilat Bayramlaşma Programı’na katıldı.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı önünde gerçekleştirilen coşkulu bayramlaşma programına, çok sayıda AK Parti temsilcisi, ilçe belediye başkanları, teşkilat üyeleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Başkan Büyükkılıç, katılımcılara Ramazan Bayramı'nın huzur içerisinde geçmesini temenni ederek, “AK Parti’nin ruhuna yakışır şekilde insanlara hizmet etme sevdasıyla koşturan siz dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş da bayramın birlik ve beraberlik günleri olduğunu vurgulayarak, “Bayramlar birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, kucaklaşmanın tavsiye edildiği en önemli günlerden biridir” dedi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ise Türkiye Yüzyılı'na adım adım yürüdüklerini belirterek, bayramların bu yolda bir vesile olduğunu söyledi. Kayseri Milletvekilleri Dursun Ataş, Murat Cahid Cıngı, S. Bayar Özsoy, Ayşe Böhürler ve Şaban Çopuroğlu da bayram mesajları vererek, tüm İslam âleminin bayramını kutladılar.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, teşkilatın yoğun çalışmaları sonucu Kayseri'de büyük bir coşku yaşandığını belirterek, “Çok şükür Kayseri’de çalınmadık kapı bırakmamak adına çalışan teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber Yeni Gündem - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme