DOLAR 32,4540 -0.11%
EURO 34,7976 -0.53%
ALTIN 2.501,920,26
BITCOIN 20697180,92%
Kayseri
27°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bünyan Pınarbaşı Mesire Alanında restaurant hizmeti

Bünyan Pınarbaşı Mesire Alanında restaurant hizmeti

PINARBAŞI MESİRE ALANINDA RESTORAN HİZMETİ VERİLECEK İlçemizin doğa harikası Pınarbaşı mesire alanında Bünyan Belediyesi tarafından bu yıl vatandaşlara restoran hizmeti verilecek. Bünyan Belediyesi Pınarbaşı mesire alanında yeni bir çalışma başlatarak soğuk ve sıcak içeceklerin dışında bundan sonra restoran hizmeti de verecek. Doğayla iç içe bir ortamda oluşturulan restoran bölümünde kahvaltı, balık ve ızgara çeşitleri bulunmaktadır. Restoran bölümümüz sabah 9:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet verecektir. Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın daha nezih ve huzurlu bir ortamda zaman geçirmeleri adına bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:09
Bünyan Pınarbaşı Mesire Alanında restaurant hizmeti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

PINARBAŞI MESİRE ALANINDA RESTORAN HİZMETİ VERİLECEK

İlçemizin doğa harikası Pınarbaşı mesire alanında Bünyan Belediyesi tarafından bu yıl vatandaşlara restoran hizmeti verilecek. 

Bünyan Belediyesi Pınarbaşı mesire alanında yeni bir çalışma başlatarak soğuk ve sıcak içeceklerin dışında bundan sonra restoran hizmeti de verecek. Doğayla iç içe bir ortamda oluşturulan restoran bölümünde kahvaltı, balık ve ızgara çeşitleri bulunmaktadır. Restoran bölümümüz sabah 9:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında hizmet verecektir.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın daha nezih ve huzurlu bir ortamda zaman geçirmeleri adına bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.