DOLAR 32,4560 -0.11%
EURO 34,7502 -0.68%
ALTIN 2.440,440,19
BITCOIN 2063744-1,09%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bünyan da haşere ilaçlama çalışmaları

Bünyan da haşere ilaçlama çalışmaları

HAŞERE MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR Bünyan Belediyesi tarafından özellikle yaz aylarında sayıları artan sinek, sivrisinek ve karasinek gibi her türlü haşereye karşı yapılan ilaçlama çalışmaları devam ediyor. Belediye ilaçlama ekipleri tarafından ilçe genelinde özellikle sivrisinek popülasyonunun yoğunlukta olduğu sulak alanlarda ve kanal çevresinde ilaçlama çalışmaları sürdürülürken, ekipler ilçe genelinde yeşil alanlarda ve ağaçların yoğun olduğu bölgelerde de ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Bünyanlı vatandaşların haşere ve sineklerden uzak, sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla, otomatik makinelerle yapılan ilaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütünün önerdiği çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanılıyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:00
Bünyan da haşere ilaçlama çalışmaları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HAŞERE MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Bünyan Belediyesi tarafından özellikle yaz aylarında sayıları artan sinek, sivrisinek ve karasinek gibi her türlü haşereye karşı yapılan ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

Belediye ilaçlama ekipleri tarafından ilçe genelinde özellikle sivrisinek popülasyonunun yoğunlukta olduğu sulak alanlarda ve kanal çevresinde ilaçlama çalışmaları sürdürülürken, ekipler ilçe genelinde yeşil alanlarda ve ağaçların yoğun olduğu bölgelerde de ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.

Bünyanlı vatandaşların haşere ve sineklerden uzak, sağlıklı bir yaz mevsimi geçirmesi amacıyla, otomatik makinelerle yapılan ilaçlama çalışmalarında Dünya Sağlık Örgütünün önerdiği çevre ve insan sağlığına zarar vermeyen ilaçlar kullanılıyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.