DOLAR 32,5790 0.3%
EURO 34,6992 -0.2%
ALTIN 2.510,861,08
BITCOIN 1998897-0,14%
Kayseri
21°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

Boşanma sebepleri ortaya çıktı!

Son dönemlerde gündemi oldukça meşgul eden Damla Ersubaşı ve Mustafa Keser, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı almıştı. Damla Ersubaşı'nın ve görümcesi Alev Keser'in üç yıl önce Mustafa Keser tarafından darp edildiği ortaya çıktı. Konuyla ilgili Mustafa Keser, eşi ve kardeşini dövdüğünü itiraf ederek, "Pişmanım" dedi. Şikâyetçi olan kardeşi Alev Keser ise, "Bizi öldürmek maksadıyla dövdü, başımıza kül tablasıyla vurdu. Kardeşimin cezalandırılmasını istiyorum" dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:40
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıllardır adından söz ettiren Damla Ersubuşı 4 yıldır evli olduğu ve 2 çocuğunun babası olan Mustafa Can Keser ile boşanma kararı aldı. Damla Ersubaşı ve görümcesi Alev Keser'in 3 yıl önce Mustafa Keser tarafından darp edildiği ortaya çıktı. Keser, iddiaları kabul etti.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Bir dönemin sevilen dizilerinden biri olan Sihirli Annem dizisiyle ünlenen oyuncu Damla Ersubaşı, özel hayatında yaşamış olduğu sorunlarla birlikte, bir dönem gündemdeydi. Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde dört yıllık eşi Mustafa Can Keser'e boşanma davası açtı.

KENDİ OFİSİNDE DÖVMÜŞ

Daha önce eşini aldatma görüntüleriyle gündeme gelen Mustafa Can Keser'in 2017 yılında eşi Damla Ersubaşı ve kardeşi Alev Keser'i darp ettiği ortaya çıktı. Keser'in kendi ofisinde yaşanan olay sonrasında Damla Ersubaşı'nın şikayetçi olmadığı, ancak görümcesi Alev Keser'in kardeşinin cezalandırılması istediği öğrenildi.

OFİSİNDE BİZİ DÖVDÜ

 

Konuyla ilgili vermiş olduğu ifadesinde oyuncu Damla Ersubaşı, 3 yıl önceki darp olayına ilişkin, “Eşime sürpriz yapmak için görümcemle sahibi olduğu gece kulübüne gittik. Ofisinde bizi dövdü. Polisler geldi, kurtulduk ama ben kendisinden şikayetçi değilim” ifadesini verdiği öğrenildi.

 

KAFAMIZA KÜL TABLASIYLA VURDU

Mustafa Can Keser'in kardeşi Alev Keser ise, kardeşinin kül tablasıyla kendisine vurduklarını belirterek, “Damla'nın üzerine yürüdü, ben de ona zarar vermesini önlemek için önüne geçtim. Bizi 3.5 saat öldürme maksadıyla dövdü, kafamıza kül tablaları ile vurdu. Olay yüzünden hala psikolojim düzelmedi. Davaya katılma talebim var, kardeşim cezalandırılsın” dedi.

“Ben gece kulübünde çalışıyorum, alkollüydüm. Eşimi ve kardeşimi darp ettim, pişmanım. Ama kül tablası ile vurmadım, elimle darp ettim”

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.