DOLAR 32,5984 0.16%
EURO 35,0184 -0.09%
ALTIN 2.438,190,10
BITCOIN 21057931,01%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BİR İNSANLIK PROBLEMİ

Konya’da 9-14 yaş aralığındaki öğrencilerin milli ve manevi değerlerle yetişmeleri ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamaları maksadıyla faaliyetlerini sürdüren Bilgehaneler, konferanslarını sürdürüyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Daha önce Beyhan Budak’ın “Ebeveyn-Çocuk İlişkisi” ve Rukiye Karaköse ile “Ailede Pozitif Disiplin’’ temalı konferanslarla öğrenciler ve aileleriyle buluşan Bilgehaneler’e, son olarak Türkiye’nin önemli psikiyatristlerinden Prof. Dr. Kemal Sayar konuşmacı olarak katıldı.

“Pandemi Sürecinde Ebeveyn Olmak” konulu çevrimiçi gerçekleştirilen konferansta konuşan Sayar, kendisine böyle bir imkanı verdiği için Konya Büyükşehir Belediyesi’ne ve Bilgehanelere teşekkür etti.

Dünyanın çok tuhaf bir durumla karşı karşıya olduğunu ifade eden Prof. Dr. Sayar, “Toplam ağırlığı birkaç gram olan bir virüs, görünmez bir bela, bütün dünyayı kasıp kavuruyor. Buradan birçok ders çıkarmamız gerekiyor. İnsanlık olarak biz çok ileriye gittiğimizi zannediyorduk. Kumdan kaleler yapmıştık, kendi başarımızı alkışlıyorduk. Fakat kontrolden çıkan bir virüs bütün dünyayı dize getirdi. Anlı şanlı ekonomileri dize getirdi. Sınıf farkı bazen olduysa da ayırt etmeden devlet başkanlarına, krallara, toplumun müreffeh kesimlerine, en zengin uluslara da en fakir uluslara da aynı oranda ulaşarak ortak bir insanlık problemi haline geldi.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.