DOLAR 32,3813 0.18%
EURO 35,0570 -0.11%
ALTIN 2.325,480,27
BITCOIN 2240786-2,61%
Kayseri
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bayram kolonyası satışları arttı

Bayram kolonyası satışları arttı

KAYSERİ (1HA – ÖZEL HABER) – Ramazan Bayramı’nın gelmesi ile birlikte kolonyaya talep arttı. Şekerleme Firması sahibi Şenay Özdemir, “Bayramlarda en çok verdiğimiz kolonya türü limon kolonyası” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:46
Bayram kolonyası satışları arttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ramazan Bayramı’na sayılı günler kaldı. Vatandaşlar bayram alışverişi ne başladı. Bayramın vazgeçilmezleri arasında yer alan kolonyalarda ise talepler arttı. Bayramın yaklaşması ile birlikte kolonya satışlarının arttığının altını çizen Şekerleme Firması sahibi Şenay Özdemir, “Bayrama hazırlıklarımızı biz tamamladık. Covid döneminde kolonya satışımız çok güzeldi. Bu satışlarımız hala da devam etmekte. İnsanlar kolonya kullanmayı sevdiler. Vatandaşlar kolonyaları parfümden daha çok kullanmaya başladılar. Bayramın yaklaşması ile birlikte yoğunluklar arttı. Herkes bayram alışveriş telaşında. 2 yıldır Eski bayramları özledik. Geçen sene bayramda yasak vardı bayram dönemi boyunca kapalıydık. İnsanlar pandemi nedeniyle bayramda evindeydi. Bu sene herkes bayrama tam şekilde hazır ve istekli. İnşallah özlediğimiz günlere kavuşacağız. Kolonya fiyatları 15 liradan başlıyor ve 55 liraya kadar çıkıyor. Kolonyalarda artışlar meydana geldi ama alınmayacak sevilerde değil” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.