DOLAR 32,4730 0.18%
EURO 34,5597 0.17%
ALTIN 2.474,53-0,33
BITCOIN 2054205-4,98%
Kayseri
14°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Pazarı

Kadınlara güç katan Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi, vatandaşların doğal ve el emeği ürünlere ulaşımını sağlamak üzere kurduğu Hanımeli Pazarı’nı yeniden açtı. Kernek Külliyesi önünde açılan Pazar ilk haftada büyük ilgi gördü. Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Fahri Başkanı Yıldız Güder de ilk pazarı ziyaret ederek alışveriş yaptı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 00:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ HANIMELİ PAZARI YENİDEN KAPILARINI AÇTI Kadınlara güç katan Battalgazi'nin Kalbi Kadın Kooperatifi, vatandaşların doğal ve el emeği ürünlere ulaşımını sağlamak üzere kurduğu Hanımeli Pazarı’nı yeniden açtı. Kernek Külliyesi önünde açılan Pazar ilk haftada büyük ilgi gördü. Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Fahri Başkanı Yıldız Güder de ilk pazarı ziyaret ederek alışveriş yaptı. Üretimi güçlendirmek, kadınların iş hayatında yer alması ve Malatya’da ki vatandaşların doğal ve yöresel ürünlere ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hanımeli Pazarı yeniden kapılarını açtı. En son geçtiğimiz sonbaharda açılan ve mevsim şartları ile pandemi nedeniyle ara verilen Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Hanımeli Pazarı yeni yerinde vatandaşlarla buluştu. Kernek Külliyesi önünde kadınlar tarafından kurulan ilk Pazar oldukça ilgi gördü. HER CUMA GÜNÜ KERNEK KÜLLÜYESİ ÖNÜNDE AÇILACAK Hanımeli Pazarı’nda kadınların yaptığı el işlerinin yanı sıra ev ihtiyaçlarının karşılanabileceği ürünler ve doğal olarak tüketilebilecek gıda ürünleri yer alıyor. Bundan sonra her Cuma günü Kernek Külliyesi önünde açılacak olan pazarda Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim gören özel çocukların annelerinin de standı yer alıyor. Açılan stantları belediye başkan yardımcılarının eşleri ile beraber ziyaret ederek destek veren Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Fahri Başkanı Yıldız Güder, herkesi Hanımeli Pazarına davet etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.