DOLAR 32,5625 0.06%
EURO 35,0213 0.51%
ALTIN 2.435,880,54
BITCOIN %
Kayseri
26°

AÇIK

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
BAŞKANLAR VE MÜDÜRLER KAYMEK MUTFAĞI’NDA

BAŞKANLAR VE MÜDÜRLER KAYMEK MUTFAĞI’NDA

“Bereketle Rahmetle KAYMEK’te Ramazan” programının bu zamana kadar ağırladığı konukları sırasıyla Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcı Serdar Öztürk, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa, İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Kayseri Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sibel Livdumlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Altıntop ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç oldu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 12:23
BAŞKANLAR VE MÜDÜRLER KAYMEK MUTFAĞI’NDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KAYMEK A.Ş. Müdürü Denizhan Burhan ile keyifli sohbet ortamında gerçekleşen programda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kayseri denilince akla değişik medeniyetlere ev sahipliği yapmış olmanın zenginliği gelir. Kayseri, kadim medeniyetler şehridir. İster istemez o medeniyetlerin de ürünleri var. Gastronomi açısından da bu ürünler bizim olmazsa olmazımızdır” dedi.

UNESCO’nun Kreatif Şehirler Listesi’ne Kayseri’nin de girdiğini hatırlatan Büyükkılıç, “İnşallah uluslararası boyuta taşımak için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sonbaharda yine büyük bir çalışma yapacağız. Ulusal boyutu ağırlıklı olmakla birlikte kısmen uluslararası boyutunu da önemseyerek içine dâhil edeceğiz. Ciddi bir çalışma yapıp, Kayseri’mizi en güzel şekilde tanıtacağız” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.