DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2073557-2,30%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN SAVAŞ’TAN KINAMA MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun’da gerçekleşen terör saldırısı ile ilgili kınama mesajı yayımladı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yayımladığı mesajda terörün her türlüsünü kınadığını ve hain terör örgütlerinin nihai amaçlarına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını ifade eden Lütfü Savaş, “26 Ekim Pazartesi gecesi İskenderun’da gerçekleşen hain terör saldırısı girişimi kahraman güvenlik güçlerimizin başarılı müdahalesiyle çok kısa sürede kontrol altına alınmıştır. İki teröristin de etkisiz hale getirildiği gecede vatandaşlarımızdan ve güvenlik güçlerimizden herhangi bir can kaybının yaşanmaması en büyük sevincimizdir. Türkiye Cumhuriyeti, eli kanlı hiçbir terör örgütünün nihai amacını gerçekleştirmesine izin vermeyecek kadar güçlü bir ülkedir. Amanoslar’ın PKK’dan temizlenmesi ve hiçbir örgüt yapılanmasının kalmaması devletimizin ne kadar güçlü olduğunun göstergesidir. Her zaman barışla, sevgiyle, kardeşlikle anılan şehrimizi karıştırmaya ve birliğimizi bölmeye çalışan hain terör odakları amaçlarına asla ulaşamayacaklardır. Terörü ve teröre destek verenleri bir kez daha kınıyor; hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Saldırı girişimini engelleyerek kararlı mücadelesini bir kez daha ortaya koyan güvenlik güçlerimize yürekten teşekkür ediyorum, kutluyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.