DOLAR 32,5932 0.34%
EURO 34,7171 -0.18%
ALTIN 2.522,651,56
BITCOIN 1965752-1,64%
Kayseri
21°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

BAŞKAN PARLAR’IN HATAYSPOR’A İNANCI TAM

BAŞKAN PARLAR’IN HATAYSPOR’A İNANCI TAM CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Hatayspor ile ilgili konuştu. Başkan Parlar, “Göz bebeğimiz Hatayspor’un başarısı bizleri gururlandırıyor” dedi. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan’ın da katıldığı CHP Spor Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Pandemi nedeniyle Moderatörlüğünü Cumhuriyet Gazetesi Spor Yazarı Arif Kızılyalın'ın yaptığı çevirim içi toplantıya CHP Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut ve spor insanları da katıldı. Toplantıda Türk sporunun sorunları, kulüplerin yaşadığı maddi sıkıntılar ve çözüm önerileri görüşüldü. “HATAYSPOR’U ŞAMPİYONLUK YARIŞI İÇERİSİNDE GÖRÜYORUM” Hatayspor’un durumuna ilişkin CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar da değerlendirmelerde bulundu. Parlar, “Hatayspor’un son maçtaki puan kaybını yol kazası olarak görüyorum. Şehrimizin takımı Hatayspor genel itibariyle güzel bir sezon geçiriyor ve başarısıyla bizi gururlandırıyor. Süper Lig’e yeni çıkan ekibimiz henüz ilk sezonda neler başarabileceğini gösterdi. Bu gidişat önümüzdeki süreçte daha da ileriye taşınacaktır. Üç büyüklerin sürekli şampiyon olma geleneği Trabzonspor, Bursaspor ve Başakşehir ile birlikte bozuldu. Zaman zamanda bazı Anadolu kulüpleri de şampiyonluk yarışına girdi. Bugün Hatayspor’a baktığımda aynı gücü görebiliyorum ve kısa sürede Hatayspor’un da şampiyonluk yarışı içerisinde yer alacağı ihtimalini görüyorum.” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAŞKAN PARLAR’IN HATAYSPOR’A İNANCI TAM
CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, Hatayspor ile ilgili konuştu. Başkan Parlar, “Göz bebeğimiz Hatayspor’un başarısı bizleri gururlandırıyor” dedi.
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Hatayspor Başkanı Nihat Tazearslan’ın da katıldığı CHP Spor Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Pandemi nedeniyle Moderatörlüğünü Cumhuriyet Gazetesi Spor Yazarı Arif Kızılyalın’ın yaptığı çevirim içi toplantıya CHP Spor Kurulu Başkanı Kenan Nuhut ve spor insanları da katıldı. Toplantıda Türk sporunun sorunları, kulüplerin yaşadığı maddi sıkıntılar ve çözüm önerileri görüşüldü.
“HATAYSPOR’U ŞAMPİYONLUK YARIŞI İÇERİSİNDE GÖRÜYORUM”
Hatayspor’un durumuna ilişkin CHP İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar da değerlendirmelerde bulundu. Parlar, “Hatayspor’un son maçtaki puan kaybını yol kazası olarak görüyorum. Şehrimizin takımı Hatayspor genel itibariyle güzel bir sezon geçiriyor ve başarısıyla bizi gururlandırıyor. Süper Lig’e yeni çıkan ekibimiz henüz ilk sezonda neler başarabileceğini gösterdi. Bu gidişat önümüzdeki süreçte daha da ileriye taşınacaktır. Üç büyüklerin sürekli şampiyon olma geleneği Trabzonspor, Bursaspor ve Başakşehir ile birlikte bozuldu. Zaman zamanda bazı Anadolu kulüpleri de şampiyonluk yarışına girdi. Bugün Hatayspor’a baktığımda aynı gücü görebiliyorum ve kısa sürede Hatayspor’un da şampiyonluk yarışı içerisinde yer alacağı ihtimalini görüyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.