DOLAR 32,3510 0.3%
EURO 35,1382 -0.02%
ALTIN 2.309,391,41
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN PALANCIOĞLU MEVLİD KANDİLİNİ KUTLADI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Mevlid Kandili'ni kutladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 05:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır.” diyen Başkan Dr. Palancıoğlu, şunları söyledi:

“Pazar günü Mevlid Kandili’ni idrak edeceğiz. Mevlid Kandili biliyorsunuz Peygamber efendimizin doğum günü. İslam dünyasında, Peygamber efendimizin dünyaya geldiği gece Mevlid Kandili olarak kutlanmaktadır. Bu mübarek geceye bir kez daha ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Peygamber Efendimiz, Allah’ın insanlığa gönderdiği son peygamberdir. O, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Dolayısıyla çocuklarımızın, kendimizin, ailemizin fertlerinin doğum gününü kutladığımız gibi inşallah bu pazar Peygamber Efendimizin doğumunu kutlayalım. Mevlit doğum günü, doğum demek. Dolayısıyla bizlerin gerçekten güzel insan olmasını teşvik eden, İslami olarak yaşamamızı teşvik eden, kainatın yaratılmışların en güzeli Peygamber Efendimizi inşallah bu pazar hep birlikte anacağız. Kur’an-ı kerim okuyacağız, dualar edeceğiz. Cenabı Allah bizlere de evlatlarımıza da bizden sonra gelen tüm nesillere de Peygamber Efendimize layık ümmet olmayı nasip etsin. Bu vesile ile Tüm İslam aleminin ve Kayserili Hemşerilerimin Mevlid Kandili’ni en içten dileklerimle tebrik eder; ülkemize, tüm insanlığa sağlık ve hayırlar getirmesi temenni ederim.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.