DOLAR 32,3831 0.19%
EURO 35,0502 -0.08%
ALTIN 2.325,440,27
BITCOIN %
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

BAŞKAN KILINÇ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Adıyaman Veteriner Hekimleri Odası yönetimi, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belediyenin, Sokak Hayvanlarına Yönelik Uygulamaları Takdir Topluyor VETERİNER HEKİMLERDEN, BAŞKAN KILINÇ’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ Adıyaman Veteriner Hekimleri Odası yönetimi, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Adıyaman Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Orhan Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Adıyaman Belediyesi’nin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarından dolayı başta hayvan severler olmak üzere her kesimden büyük takdir gören Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’ı makamında ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, en zor zamanda bile sokak hayvanlarını unutmayarak onların mama ve yem ihtiyaçlarını karşılayan Adıyaman Belediyesi adına Başkan Kılınç’a teşekkür eden Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Öztürk, “Adıyaman Belediyesi, sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarıyla birçok belediyeye örnek olacak işlere imza atıyor. Bu duyarlılıklarından ötürü Belediye Başkanımız Süleyman Kılınç Bey nezdinde tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ile getiren Belediye Başkanı Kılınç ise “Sokak hayvanları toplumumuzun bir parçasıdır. Onlara yönelik çalışmalarımızı arttırarak devam ettireceğiz inşallah. Bu anlamda yapılan çalışmalara karşılık incelik göstererek bizleri ziyaret eden Adıyaman Veteriner Hekimleri Odası Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Veteriner Hekimleri Odası Başkanı Orhan Öztürk, Belediye Başkanı Kılınç’a odanın logosunu taşıyan saat hediye etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.