DOLAR 32,3395 0.23%
EURO 35,1540 0.01%
ALTIN 2.302,851,13
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X

BAŞKAN GÜDER’DEN ANADOLU AJANSI’NA KUTLAMA MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anadolu Ajansının (AA) 101. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Güder, mesajında, AA'nın yurt içinde ve yurt dışındaki yaygın haber ağıyla Türk basınının en önemli bilgi kaynağı olduğunu belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:30
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anadolu Ajansının 101’inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı. Başkan Güder, mesajında, Milli mücadele yıllarında kurulan, Cumhuriyet'in her aşamasına, Türkiye'nin gelişme ve ilerleme sürecindeki her adımına tanıklık eden Anadolu Ajansının, hizmetleriyle ülkeyi gururlandıran köklü bir kuruluş olduğunu belirtti.

Çalışanların kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Güder, “Bundan tam 101 yıl önce 6 Nisan 1920 yılında kurulan Anadolu Ajansı, kuruluşundan bugüne kadar teknik donanımıyla büyük bir ilerleme sağlayan ve habercilik alanında daima güvenilir haber kaynağı olmayı başarmıştır. Milletimizi doğru ve eksiksiz bilgilendirme görevini devam ettirerek kuruluş felsefesine bağlı olduğunu gösteren AA, etkinliği ve gücüyle dünyanın sayılı haber ajanslarından biri olmayı başarmıştır. Türkiye'nin gelişme ve ilerleme sürecindeki her adımına tanıklık eden Anadolu Ajansının, hizmetleriyle ülkeyi gururlandıran köklü bir kuruluş haline gelmiştir. Anadolu Ajansımızın başarılarla dolu 101. kuruluş yıldönümü kutlu olsun. Sadece ülkemizin değil dünya çapında en güvenilir kuruluşları arasında yer bulan Anadolu Ajansı, köklü geçmişi ile yaptığı haberlerle başarılarını tescillemiştir. Doğru ve güvenilir habercilik anlayışı içinde görevlerini büyük bir sorumlulukla yurt içinde ve yurt dışında başarıyla yerine getiren, zaman kavramı gözetmeden her koşulda görevlerini fedakarca yürüten Anadolu Ajansı'nın çok değerli çalışanlarına, başarı dileklerimle sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Anadolu Ajansı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, bu meşakkatli görevi yürüten tüm çalışanlarını da tebrik ederim” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.