DOLAR 32,5971 0.29%
EURO 34,7503 -0.04%
ALTIN 2.491,850,31
BITCOIN 20642953,77%
Kayseri
21°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İŞ DÜNYASIYLA BULUŞUYOR

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İŞ DÜNYASIYLA BULUŞUYOR

Başkan Büyükkılıç, şehri ilgilendiren her konuda öncü olmaya devam ediyor. İş dünyasına yönelik toplantıların ilkinde “Konteyner Üretimi ile Lojistik Taşımacılık” ele alındı. BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İŞ DÜNYASIYLA BULUŞUYOR

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:21
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ İŞ DÜNYASIYLA BULUŞUYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehri ilgilendiren her konuda öncü olmaya devam ediyor. İş dünyasına yönelik başlattığı toplantıların ilkinde “Konteyner Üretimi ve Lojistik Taşımacılık” konularını ele alan Başkan Büyükkılıç, “Şehrimizin sevdalısı bu güzel ekiple birlikte, şehrimize ülkemizi geleceğe hazırlama yönünde irade gösteriyoruz” dedi.

Başkan Büyükkılıç’ın Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlediği toplantıya, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Tahir Nursaçan, İncesu OSB Başkanı Ali Baktır,  Mimarsinan OSB Başkanı Mehmet Karabulut, ISISAN Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Özbıyık, Mardan Lojistik’ten Zafer Yurci ve TURPET’ten Adnan Turgut katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.