DOLAR 32,5097 0.18%
EURO 34,8857 0.43%
ALTIN 2.484,280,91
BITCOIN 1983605-4,71%
Kayseri
21°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN ELİ SAHABİYE’NİN ÜSTÜNDE

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN ELİ SAHABİYE’NİN ÜSTÜNDE

Altındaki Kur’an Kursu ile birlikte 1000 kişi kapasiteli caminin yapımının tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu: “Sahabiye Mahallemizde Kentsel Dönüşüm Projesi bağlamında uygulamalarımız devam ediyor. Recep Mamur Camimiz bitti. Her şeyden önce hayırsever dostumuzun hayrını Cenabı Allah kabul etsin. Hakikaten Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’ne ruhuna uygun bir cami oldu. Çevre düzenlemesi de Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlanma aşamasına geldi. İnşallah en kısa zamanda burada bir Cuma namazıyla camimiz ibadete açılacaktır. Ayrıca bodrum kısmında Kuran Kursu söz konusu. Müftülüğümüz orayı da Kuran Kursu olarak hizmete sunacaktır.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:54
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ’IN ELİ SAHABİYE’NİN ÜSTÜNDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

, şöyle devam etti:

“İhaleyi alan firmamızda çok şükür seyrinde temel kazısını yaptı. Şu anda gerekli izolasyonu yapılıyor. Daha sonra da temelini atacağız. O da seyrinde gidecek. Zaten inşaat piyasası hareketlendi.  Şehrimizin merkezinde Sahabiye Mahallesi’nde güzide semtimizde bundan sonra ev almak isteyenlere yönelik olarak ortamımız da, imkânımız da var. Kardeşlerimizi bu açıdan ihalelerimizi takip etmeye, buradaki yaptığımız çalışmaları takip etmeye davet ediyorum ve bir kez daha şehrimize bu projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

“SAHABİYE PROJESİ RUHUNU UYGUN BİR CAMİ OLDU”

Başkan Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi içerisinde yer alan ve hayırsever iş insanı Recep Mamur tarafından yaptırılan cami ile Büyükşehir ekipleri tarafından başlatılan çevre düzenleme çalışmalarını da yerinde inceledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.