DOLAR 32,3322 0.25%
EURO 35,0710 -0.17%
ALTIN 2.285,100,34
BITCOIN 22745450,79%
Kayseri
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Başkan Altay LGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Altay LGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Başkan Altay LGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sınavı’na girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek; sınavın öğrenciler, aileleri ve memleket için hayırlı olmasını diledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:39
Başkan Altay LGS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Liselere Geçiş Sınavı’na (LGS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

20 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek sınava katılacak öğrencilerin başarılı olacaklarına yürekten inandığını ifade eden Başkan Altay, “Geleceğimizin teminatı olan her bir evladımız bizim için çok değerlidir. Allah hepsine zihin açıklığı versin. Sınavlar öğrencilerin hayatında dönüm noktası olabilir ancak başarının tek kriteri değildir. Sonuç ne olursa olsun çocuklarımız için yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır. Ebeveynlere de ricam, durumu bu şekilde değerlendirmeleridir.” dedi.

Koronavirüs salgınının devam ettiği bir ortamda gerçekleştirilecek sınav için Milli Eğitim Bakanlığı’nın tüm tedbirleri aldığına dikkat çeken Başkan Altay, tüm öğrencilerin ellerinden gelenin en iyisini yapacağını bildiğini söyledi. Başkan Altay, sınavın öğrenciler, aileleri ve memleket için hayırlı olmasını diledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.