DOLAR 32,6051 0.35%
EURO 34,7371 -0.12%
ALTIN 2.523,691,59
BITCOIN %
Kayseri
21°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
BALONLU TURİZM ATAĞI

BALONLU TURİZM ATAĞI

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise başlattıkları turizm seferberliği dolayısıyla Kayseri’nin gidilmedik yerini bırakmamaya çalıştıklarını dile getirerek, “Arkadaşlarımızla beraber başlattığımız turizm seferberliği dolayısıyla Kayseri’nin gidilmedik yerini bırakmamaya çalışıyoruz. Kayseri sadece yeryüzünde değil, gökyüzünde de çok güzel. Biz gökyüzünden de Kayseri’yi tanıtmak istiyoruz. İstiyoruz ki Kapadokya’nın hemen yanı başında görülmemiş vadilerin turizme kazandırılarak sadece Kayseri için değil Türkiye Cumhuriyeti’nin turizmine çok büyük katkısı olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu. Balonların bir Türkiye klasiği olduğunu ve Kayseri’de olmazsa yarım kalacağını belirten Vali Çiçek, balon uçuşlarını gerçekleştiren işletme yetkililerine teşekkür etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 15:55
BALONLU TURİZM ATAĞI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Kapadokya’nın giriş kapısı olarak nitelendirilen, tarihi kaya kiliseleri ve peri bacaları ile doğa harikası Soğanlı Bölgesi’ni turizme kazandırmak için girişimlerini sürdürürken, vadide balon uçuşlarını da başlattı.

Vali Gökmen Çiçek ile Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kadim kentin sahip olduğu tarihi ve doğal güzellikleri tüm dünyaya tanıtmak için el birliği ile başlattıkları turizm atağının ilk meyvelerini almaya başladı. Yeşilhisar ilçesinde Soğanlı Vadisi’nin olduğu bölgede Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek’in girişimleri sonucu balon uçuşları başladı.

Büyükkılıç ve Çiçek sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgeye giderek gerçekleştirilen balon uçuşuna katıldı. Soğanlı Vadisi’nde balon uçuşlarını başlatan Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek’e, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Şükrü Dursun ve firma yetkilileri de eşlik etti.

Soğanlı Vadisi’nin eşsiz manzarasında balonla havalanan Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek gün ışırken muhteşem manzaraya sahip bölgeyi gökyüzünden incelediler ve yapılacak yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulundular.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.