DOLAR 32,5429 -0.02%
EURO 34,8399 -0.1%
ALTIN 2.428,36-0,06
BITCOIN 21685130,91%
Kayseri
22°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Baki Ersoy: “MHP’de Yeni Bir Süreç Başlıyor”

KAYSERİ,(BGC)- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Teşkilatı, Talas muhtarları ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy başta olmak üzere Talas muhtarları ve birçok davetli katıldı. Baki Ersoy, istişare toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi’nde yeni bir süreç başladığını ifade ederek yaklaşık 90 kişilik yeni yönetim listesinin Ankara'ya gönderildiğini ifade etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 03:36
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Önceki MHP İl Başkanı olan Serkan Tok’a emeklerinden dolayı teşekkür ettikten sonra Yeni MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak’a görevinde başarılar dileyen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Milliyetçi Hareket Partisi’nde yeni bir süreç başlıyor. Adnan Başkan’la birlikte Kayserimiz için çalışmalara devam edeceğiz. Bizim amacımız Kayseri’de bir şeyler yapabilmek, bizim amacımız Kayseri’de yaşanan problemleri gözlemleyip mecliste dile getirerek bunlara çözüm üretebilmek. Bana göre muhtarlık siyasetin bel kemiği. Muhtarların görüş ve düşünceleri bizim için çok önemli. Yaklaşık 850 civarı muhtarla görüşmelerimiz devam ediyor. Köy ve mahallerimizi meclis üyelerimizle birlikte gezerek sıkıntıları varsa orada hep birlikte çözüm arayacağız. Biz Cumhur İttifakı olarak hareket ediyoruz, ben Ankara’yı gördükten sonra Cumhur İttifakı’nın çok daha önemli olduğunu düşünen insanlardanım. Türkiye’de çeşitli oyunlar oynanma hevesleri hiç bitmiyor. Suni gündemler yaratarak yapmamız gereken işlerin önüne geçmeye çalışan bir topluluk var” diyerek Cumhur İttifakı ruhunu yansıtmaları gerektiğini ifade etti.

“YÖNETİM LİSTELERİ ANKARA’YA GÖNDERİLDİ”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Genel Başkanımızın Kayseri İl Teşkilatı’nın süreciyle alakalı bir takdirleri oluştu. Bunun adı bir nöbet değişimi, bunun altında bir şey aramanın manası yoktur. Milliyetçi Hareket Partisinde nöbet değişimleri olur, nöbeti devir alan Adnan Başkanıma bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum, nöbeti devir eden Serkan başkanıma da teşekkür ediyorum. Yeni yönetim anlamında hem Adnan Bey’in Kazancılar’da esnaf olması hem de sarraflar odası başkanı olması nedeniyle birlikte çok ciddi bir talep oluştu. Bugün yönetim listeleri Ankara’ya gönderildi. Yaklaşık 90 kişiden oluşan bir yönetim listesi var. Yönetim listesindeki isimler alanında başarılı insanlar. Milliyetçi Hareket Partisi’ni Kayseri’de ben bundan sonra daha farklı noktalarda göreceğimizi ben umut ediyorum” diyerek Cumhur İttifakının başarısının önemli olduğunu ifade etti.

MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, “Göreve yeni geldik, Allah utandırmasın. Yeni bir ekip, yeni bir ruhla Allah’ın izni ile Kayseri’de çok ciddi çalışmalar yapacağımızı burada söz veriyorum. Bundan sonra partimizin kapısı herkese açık. Daha geniş kitlelere daha iyi hizmetleri getirebilmek adına sayın vekillerimiz ve başkanlarımızla el ele vererek memleketimiz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Kayseri MHP İl Teşkilatı yapılan kahvaltı ve konuşmaların ardından toplantıya katılan muhtarları dinledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.