DOLAR 32,5668 0.13%
EURO 35,0140 -0.09%
ALTIN 2.436,360,02
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Bakanlık duyurdu: Yine sivillere saldırı düzenlendi

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada Ermenistan'ın yine sivil bölgeleri hedef alarak saldırı yaptığı belirtildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada Ermenistan'ın alçak saldırılara devam ettiği belirtilerek yine sivil bölgelere saldırı düzenlendiği belirtildi. 

Azerbaycan Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, ateşkesi bozan Ermenilerin Goranboy, Teter, Ağdam ve Ağcabadi bölgelerine saldırdığını ifade etti.

AZERBAYCAN ATEŞKESE TAM UYUYOR

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Albay Vagif Dargahlı yaptığı açıklamalarında ateşkese tam uyulduğunu şu sözlerle ifade etmişti:

 

“Azerbaycan ordusu herhangi bir bombardıman veya saldırı gerçekleştirmiyor. Azerbaycan ordusu birlikleri insani ateşkese tam olarak uyuyor”

9 EKİM'DE ATEŞKES İLAN EDİLMİŞTİ

Moskova’da 9 Ekim’de başlayan görüşme neticesinde Azerbaycan ile Ermenistan arasında Dağlık Karabağ’da, insani yardım amaçlı olarak Uluslararası Kızılhaç Komitesi'nin arabuluculuğu ve kriterleri doğrultusunda esirlerin, tutsakların ve cenazelerin değişimi için ateşkes ilan edilmişti.

https://www.kamupersoneli.net/

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.