DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.298,460,94
BITCOIN 2295477-0,43%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
BAKANDAN ZİYARET

BAKANDAN ZİYARET

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:54
BAKANDAN ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BAKANLARDAN BÜYÜKŞEHİR’E ZİYARET

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek, Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç ile bir süre görüştü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir dizi program ve görüşmeye katılmak üzere Kayseri’ye gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Büyükşehir Belediyesi Başkanlık girişinde karşıladı. Bakanların Büyükşehir Belediyesi ziyaretine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun yanı sıra Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve ilçe belediye başkanları katıldı. Başkan Büyükkılıç, ziyarette Kayseri’nin tarihi ve önümüzdeki dönemde Kayseri’de yapılacak çalışmalarla ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na bilgiler verdi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.