DOLAR 32,4820 -0.19%
EURO 34,9670 0.35%
ALTIN 2.435,910,54
BITCOIN 20989420,48%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Bakan Albayrak’tan flaş açıklama!

Bakan Albayrak’tan flaş açıklama!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Bankacılık Denetleme Düzenleme Kurumu (BBDK) tarafından kredi borcu olanlarla ilgili açıkladığı karar sonrasına sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Bakan Albayrak açıklamasında, "Bankalarımızın vatandaşlarımıza olan desteği büyümemize ivme katacaktır." dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:22
Bakan Albayrak’tan flaş açıklama!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankacılık Denetleme Düzenleme Kurumu (BBDK) tarafından kredi borcu olanlarla ilgili bankalara yapılan açıklamayı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak değerlendirme yaptı.

KREDİ BORCU OLANLARLA İLGİLİ BDDK AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, BDDK'nın, “Bireysel ve ticari müşterilerin vade tarihi 2020 yıl sonuna kadar olan ödemelerine ilişkin öteleme talepleri karşılanmalı. Mevcut kredi limitlerine haklı ve somut gerekçeler olmaksızın bloke konulmamalı, limitlerin kullanıma hazır tutulmasına özen gösterilmeli.” açıklamasını değerlendirdi.

BAKAN ALBAYRAK'TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Albayrak, “Dünyadaki örneklere kıyasla çok güzel bir sınav vermeye devam ediyoruz. İyi günde sürdürdüğümüz birlik ve beraberliği zor zamanlarda sürdürme vakti! Türkiye kalkınma hedeflerine emin adımlarla ilerlerken bankalarımızın vatandaşlarımıza olan desteği büyümemize ivme katacaktır.” ifadelerini kullandı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.