DOLAR 32,3651 0.13%
EURO 35,0228 -0.28%
ALTIN 2.320,610,04
BITCOIN %
Kayseri
18°

PARÇALI BULUTLU

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Bahri Yalçın son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün Bünyan İlçesi girişindeki bir kavşakda otomobil ile kullandığı motosikletin çarpışması sonuca vefat eden ''Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER)Başkanı Mehmet Yalçın’ın oğlu Bahri Yalçın toğrağa verildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 03:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

24 yaşındaki Hollanda doğumlu olan Bahri Yalçın , Cuma Namazına müteakip Orgeneral Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Eski Mezarlık da defnedildi.Oğlunu kazaya kurban veren Mehmet Yalçın’ın cenaze namazı sonrası taziyeleri kabul ederken gözyaşarını tutamadığı görüldü.
Cenaze namazında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki,Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu,ilçe belediye başkanları ve bazı protokol üyeleri ile işadamları katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı – Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki , Bahri Yalçın’ın vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayınladı.Özhaseki Mesajında ; ”Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Mehmet Yalçın’ın kıymetli evladı Bahri Yalçın’ı Hulusi Akar Camii’nden Hakk’a uğurladık. Bahri evladımıza Allah’tan rahmet; değerli Başkanımıza ve ailesine başsağlığı diliyorum”, dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.