DOLAR 32,5408 -0.01%
EURO 35,0425 0.46%
ALTIN 2.429,870,29
BITCOIN 2090815-3,68%
Kayseri
28°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

ATIKLAR LİSANSLI FİRMALARA VE BELEDİYEYE TESLİM EDİLİYOR

Kayserigaz, atık yönetimi ile sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyor

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserigaz, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesini yenileme sürecini bu yıl da başarıyla tamamlayarak, çevresel sürdürülebilirlik kapsamında atıklarını geri dönüşüme kazandıran projelere imza attı. Tüm faaliyetlerinde çevrenin korunmasına öncelik veren Kayserigaz, teknolojik altyapısıyla şehrin yaşam kalitesini artırmak ve gelecek nesillere sürdürülebilir bir çevre bırakmak için çalışıyor.

Türkiye’nin en büyük doğrudan dış yatırımcısı olan SOCAR Türkiye’nin iştiraki Kayserigaz, sürdürülebilir bir gelecek için atık ve enerji yönetiminin çevreyi korumadaki önemine dikkat çekti. Kayserigaz’dan yapılan açıklamada, SOCAR Türkiye’nin sürdürülebilirlik hedeflerinde enerjinin verimli kullanımının ve karbon ayak izinin azaltılmasının önemli bir yeri olduğu vurgulanırken, bu kapsamda Kayserigaz’da etkin çalışmalar yapıldığı belirtildi. Doğal gazın doğru şekilde kullanıldığında en çevreci, güvenilir ve ekonomik yakıt olduğu hatırlatılırken; doğal gazın iletimi faaliyetlerinin yarattığı tüm etkilerin, çevresel boyutta yaşam döngüsü prensibiyle analiz edildiği ifade edildi. ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesini yenileme sürecini bu yıl da başarıyla tamamlayan Kayserigaz, bu kapsamda yürüttükleri çevre yönetim programına yönelik çalışmaları paylaştı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.