DOLAR 34,2373 0.05%
EURO 37,0333 0.02%
ALTIN 3.013,060,71
BITCOIN 2301877-0,16%
Kayseri
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ATIK KAĞITTAN SEPET ÖRÜYOR

ATIK KAĞITTAN SEPET ÖRÜYOR

Ekim 21, 2024 13:50
ATIK KAĞITTAN SEPET ÖRÜYOR
0

BEĞENDİM

Kayseri Talas ADEM Merkezi Atık Kağıttan sepet örme Kursuna gider 16 kursiyer yaptığı ürünleri satma imkanı buluyor. Kursiyerlerden
Tuğba Kadayıfçıoğlu 38 DATA Tv ye verdiği ropörtaj da aldıkları eğiştim sayesinde psikolojik olarak da rahatlama sağladıklaını ifade etti.

Kadayıfçıoğlu,”41 yaşındayım, üniversite mezunuyum, 2 çocuğum var

Evdeyim çalışmıyorum ama güzel bir kursa başladım, güzel oldu ama bitmek üzere o yüzden biraz üzgünü, arkadaşlarımla yani çevre edindim güzel bir bağımız var kopmasını istemiyorum ama bakalım.

Sepet yapıyorum mesela bunu yaptım atık çöplerden değerlendirdim, gazeteyle yaptığım bir üründe var

Ben acayip şeyler hayal ediyorum daha yaptığım ürünler vardı ama tamamlanmadı balon felan yaptım tepsi yapmıştım camı tamamlanmadı.

Sadece kafamdan canlandırıyorum hatta bi projem daha var yapabilirsem böyle mesela tepsi dönsün istiyorum vb. güzel hoş oluyor.Satış odaklı sipariş tabii ki isterim neden olmasın yani.Evet katılırım resim sergisine tablo sergilerine katılırdım. Valla yine sepetten devam etmeyi düşünüyorum çünkü kafamda planladığım şeyler henüz tamamlanmadı.Kursa arkadaşım sayesinde katıldım, 1 yaz boyunca bekledik sonra sıra geldi hocamız aradı geldik ve başladık çokda güzel bir ortamımız oldu yaşlısından gencine, anneli kızlı güzel bir ortam var.Tabii katılıcam inşallah kayseriparkadaki sergiye kasım ayında ürünlerimizi getireceğiz benim tamamlanmamış ürünlerim var onları tamamlayacağım .Kafam sadece bunlara odaklı başka birşey düşünmüyordum hani, sürekli plan yapıyorum bugün bu sepeti bitirmeliyim gibi şeyler düşününce aklıma kötü şeyler gelmiyo olumsuz düşünceleri siliyorum kafamdan.Bunlarla neden uğraşıyorsun diye soranlara sinirleniyorum, siz yapın diyorum yada benden sepet istemeyin diyorum napıyım görünce güzel diyolar somnra amaan uğraşma diyolar bende sinirleniyorum” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.