DOLAR 32,3729 0.14%
EURO 35,0143 -0.2%
ALTIN 2.323,780,20
BITCOIN 2270686-0,31%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ASKON VE MÜSİAD’DAN ERCİYES ÇIKIŞI

ASKON VE MÜSİAD'DAN ERCİYES ÇIKIŞI Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kayseri şubesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Görüşmede Nevşehir Belediye Başkanı'nın Erciyes yorumu gündeme geldi. Görüşmede MÜSİAD adına Mehmet Kütahneci, Ferhat Akmermer, Mustafa Subaşı ; ASKON adına Ali Özcan, Alperen Murat, Talha Büyükyıldız, Cevdet Başkal ve Kaan Sabri Çöl yer aldı. Yapılan konuşmaya Nevşehir Belediye Başkanı'nın Erciyes çıkışı damga vurdu. ASKON Kayseri başkanı Ali Özcan "Kayseri ticaretiyle kültürü ile Erciyes'i ile güzide bir şehir. Maalesef Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Bey talihsiz bir çıkış yaptılar. Kendileri belediyecilik çalışmalarını başka yollarla aktarmalı diye düşünüyorum. Erciyes, Kayseri için çok önemli. Kıymetli bir lokasyonda bulunuyor. Umarız farklı bir çözümleme getirilir. Biz ülke olarak birlikte olduğumuzda güçlüyüz. Farklılık oluşturmak çözüm olmaz" ifadelerini kullandı. MÜSİAD Kayseri Başkanı Mehmet Kütahneci ise Kayseri'de bir daha böyle bir olay yaşanmaması adına Kayseri'deki kültüre sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Kütahneci, "Talihsiz bir çıkış ile gündem oluştu. Böyle bir gündeme gerek yok. İki ilimizde çok kıymetli. Umarım birliktelik içerisinde sorun çözümlenir” dedi. Başkan Mehmet Kütahneci, ASKON ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek “Ali Bey nezdinde ASKON’a teşekkür ediyorum. Kayseri’deki değerleri korumak ve geliştirmek adına birlikte hareket edeceğiz. Bizim derdimiz taş üstüne taş koymaktır. Makam, mevki gelir geçer ancak önemli olan memlekete faydalı olmaktır. Bu anlamda iş birliklerini artıracağız. Kayserimizi güncel meselelerden uzaklaştırıp el birliği ile hak ettiği noktaya getireceğiz.” şeklinde konuştu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ASKON VE MÜSİAD’DAN ERCİYES ÇIKIŞI

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kayseri şubesi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni (MÜSİAD) ziyaret etti. Görüşmede Nevşehir Belediye Başkanı’nın Erciyes yorumu gündeme geldi.

Görüşmede MÜSİAD adına Mehmet Kütahneci, Ferhat Akmermer, Mustafa Subaşı ; ASKON adına Ali Özcan, Alperen Murat, Talha Büyükyıldız, Cevdet Başkal ve Kaan Sabri Çöl yer aldı. Yapılan konuşmaya Nevşehir Belediye Başkanı’nın Erciyes çıkışı damga vurdu. ASKON Kayseri başkanı Ali Özcan “Kayseri ticaretiyle kültürü ile Erciyes’i ile güzide bir şehir. Maalesef Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Bey talihsiz bir çıkış yaptılar. Kendileri belediyecilik çalışmalarını başka yollarla aktarmalı diye düşünüyorum. Erciyes, Kayseri için çok önemli. Kıymetli bir lokasyonda bulunuyor. Umarız farklı bir çözümleme getirilir. Biz ülke olarak birlikte olduğumuzda güçlüyüz. Farklılık oluşturmak çözüm olmaz” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD Kayseri Başkanı Mehmet Kütahneci ise Kayseri’de bir daha böyle bir olay yaşanmaması adına Kayseri’deki kültüre sahip çıkılması gerektiğini vurguladı. Kütahneci, “Talihsiz bir çıkış ile gündem oluştu. Böyle bir gündeme gerek yok. İki ilimizde çok kıymetli. Umarım birliktelik içerisinde sorun çözümlenir” dedi. Başkan Mehmet Kütahneci, ASKON ziyaretinden memnuniyetini dile getirerek “Ali Bey nezdinde ASKON’a teşekkür ediyorum. Kayseri’deki değerleri korumak ve geliştirmek adına birlikte hareket edeceğiz. Bizim derdimiz taş üstüne taş koymaktır. Makam, mevki gelir geçer ancak önemli olan memlekete faydalı olmaktır. Bu anlamda iş birliklerini artıracağız. Kayserimizi güncel meselelerden uzaklaştırıp el birliği ile hak ettiği noktaya getireceğiz.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.