DOLAR 32,5632 0.13%
EURO 34,9157 0.67%
ALTIN 2.434,380,08
BITCOIN %
Kayseri
27°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Askon ekonomi değerlemesi

Askon ekonomi değerlemesi

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kayseri şubesi yeni normale uygun olarak yeni üye ziyaretlerine başladı. Ziyaretlerde ilk gündem değişen ve çeşitlenen ekonomi oldu

ABONE OL
Eylül 24, 2022 08:52
Askon ekonomi değerlemesi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

dedi.

İlker Barlı, “Pandemi süreci sonrasında ekonomi farklı bir rotaya girdi. Dünya dengesindeki her unsur bizleri etkiliyor. İşlerin önü açıldı. İş insanlarımıza ürün kaynaklarını çeşitlendirmelerini telkin ediyoruz. Özellikle tekstil, otomotiv, yazılım, medikal ve gıda sektörüne de yönelmelerini istiyoruz. Kayseri’de sektörel yoğunlaşmamız fazla. Bunu çeşitlendirme yoluyla hem Kayserimiz hem ülkemiz kazanacak. Mobilya ve çelik kapı alanında iyi bir altyapımız ve ihracatımız var. Ülkenin en önde gelen firmalarına sahibiz. Ancak ürün çeşitliliğindeki darlık diğer sektörlerin oluşmasına imkan vermiyor. Kayseri kabuğunu kırıp cevherini sunacak seviyeye gelmeli. Bizlerde ASKON olarak elimizden gelen desteği vereceğimizi ve faydalı olan her işte elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğimizi ifade etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.