DOLAR 32,5498 0.14%
EURO 34,9139 -0.23%
ALTIN 2.438,900,15
BITCOIN %
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ASKON’DAN 1 MİLYON MASKE DAĞITIMI

ASKON’DAN 1 MİLYON MASKE DAĞITIMI

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Kayseri Şubesi maske dağıtım faaliyetlerini sürdürdü. Dernek yetkilileri Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın’ı ziyaret etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:50
ASKON’DAN 1 MİLYON MASKE DAĞITIMI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ASKON Kayseri şubesi adına ziyareti başkan yardımcısı Serkan Derebaşı ve yönetim kurulu üyesi Selçuk Şahin yaptı. Serkan Derebaşı yaptığı konuşmada “ASKON Türkiye genelinde dernekleşmiş, kamu yararına faaliyet gösteren 20 yılı aşkın süredir faal olan bir kuruluştur. Bizlerde Kayserimize ve ülkemize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Türkiye genelinde 1 milyon maske dağıtımı yapılırken bizlerde Kayserimizde elimizden geleni sergileyip yükü omuzlayarak maskelerimizi ihtiyacı olan kurumlarımıza takdim ettik. Bugün Orman Bölge Müdürümüz İsa Gün Beyefendi’yi ziyaret ettik. Kendileri ile memleketimizin faydasına işler yapmak adına önemli bir görüşmemiz oldu. Kendilerinin Erciyes’e 4.000 fidan diktiğini öğrenmek bize gurur verdi. Bugün dikilen fidanlar 10 yıl sonra ormana dönüşecek ve memleketimizde güzel bir görüntü olacak. Kendilerine yapmış oldukları hizmet için teşekkür ederiz.”  dedi. 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.