DOLAR 32,5640 0.23%
EURO 34,9855 0.02%
ALTIN 2.447,110,46
BITCOIN 20960920,01%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Aşı Uygulamasında 2. Aşama Başladı

COVİD-19 Aşı Uygulamasında 2. Aşama Başladı Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü İdarecileri, Aşılama Merkezi Sorumluları ve Aile Hekimlerinin katılımı ile gerçekleşen online video konferans toplantısında, COVİD-19 aşılama programının 2. aşaması masaya yatırıldı. Toplantıda, Sağlık çalışanlarının aşılama işlemlerinin çarşambaya kadar devam edeceğini belirten İl Sağlık Müdürü Benli; “İstisnaları olan sağlık çalışanlarımız aşılarını ilerleyen süreçte yaptırabilecekler, ama istisnası olmayan çalışanlarımız için çarşamba günü son gün. İstinası olmadan çarşambaya kadar yaptırmayan sağlık çalışanlarımız daha sonra aşı yaptırmak isterlerse son aşamaya kadar beklemek zorunda kalacaklar. Yarından itibaren Sağlık Bakanlığımızın talimatları gereği 2. aşamaya geçiyoruz. Bu kapsamda, huzur evi, engelli ve bakım evlerinde kalan vatandaşlarımızla, 90 yaş üzeri vatandaşlarımızı aşılamak için çalışmalarımız başladı. İlimizde bu organizasyonu güçlü bir şekilde planlayarak uygulamamız gerekiyor. Ambulans desteğinde acil müdahale yapabilecek güçlü ekipler ile bu mekânlarda aşılama işlemini başlatacağız. Hafta sonuna kadar bu grubun aşı uygulaması tamamlanacaktır” dedi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 16:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

COVİD-19 Aşı Uygulamasında 2. Aşama Başladı
Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli başkanlığında, İl Sağlık Müdürlüğü İdarecileri, Aşılama Merkezi Sorumluları ve Aile Hekimlerinin katılımı ile gerçekleşen online video konferans toplantısında, COVİD-19 aşılama programının 2. aşaması masaya yatırıldı.
Toplantıda, Sağlık çalışanlarının aşılama işlemlerinin çarşambaya kadar devam edeceğini belirten İl Sağlık Müdürü Benli; “İstisnaları olan sağlık çalışanlarımız aşılarını ilerleyen süreçte yaptırabilecekler, ama istisnası olmayan çalışanlarımız için çarşamba günü son gün. İstinası olmadan çarşambaya kadar yaptırmayan sağlık çalışanlarımız daha sonra aşı yaptırmak isterlerse son aşamaya kadar beklemek zorunda kalacaklar.
Yarından itibaren Sağlık Bakanlığımızın talimatları gereği 2. aşamaya geçiyoruz. Bu kapsamda, huzur evi, engelli ve bakım evlerinde kalan vatandaşlarımızla, 90 yaş üzeri vatandaşlarımızı aşılamak için çalışmalarımız başladı. İlimizde bu organizasyonu güçlü bir şekilde planlayarak uygulamamız gerekiyor. Ambulans desteğinde acil müdahale yapabilecek güçlü ekipler ile bu mekânlarda aşılama işlemini başlatacağız. Hafta sonuna kadar bu grubun aşı uygulaması tamamlanacaktır” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.