DOLAR 32,3299 0.23%
EURO 35,1631 0.08%
ALTIN 2.296,290,84
BITCOIN 22876000,46%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

ASHİB ödül töreni.

ASHİB’in ödül töreninde konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri’de iş birliğinin en güzel örneğini sergilediklerini ifade ederek, “Kayseri’miz, takdir edersiniz bir endüstri ve ticaret şehri olarak bilinir. Ama bunun yanında Kayseri’yi tarım ve hayvancılıkta da ön plana çıkarma yolunda çalışmalarımızı mutlaka sürdürmeliyiz, üzerimize ne düşüyorsa onu yapma yolunda da irade göstermeliyiz. Kayseri biliyorsunuz yüzde 40’a yakın mera alanı olan bir tarım boyutuyla da ön plana çıkmakta. Bizim amacımız bu meralarla ilgili hayvancılık alanda gerekli çalışmaları ön plana çıkarmak. Tabi tarımla ilgili yapılacak çalışmalar da bizim için önem arz etmektedir. Bu yönde de gerek yerel yönetim olarak gerekse hükümetimizin Tarım İl Müdürlüğü üzerinden yaptığı çalışmalar ile teşvik edici, yüreklendirici ve destek verici gayretlerimizi de sürdürmekteyiz. İş birliğimizin de en güzel örneğini sergiliyoruz” diye konuştu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği (ASHİB) Ödül Töreni’ne katılarak, başarı gösteren firmalara ödüllerini verdi. Büyükkılıç, 2022 yılında tarım ve hayvancılıktaki destek hedeflerinin 100 milyon TL olduğunu söyledi.

Kayseri’deki bir otelde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan, Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği ev sahipliğinde düzenlenen ödül törenine, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Akdeniz Su Ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği Başkanı Ali Can Yamanyılmaz, firma temsilcileri ile iş dünyasından davetliler katıldı.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.