DOLAR 32,6019 0.38%
EURO 34,7817 0.1%
ALTIN 2.496,360,50
BITCOIN 20574754,00%
Kayseri
16°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Annesini kablo ile boğarak öldürdü

Annesini kablo ile boğarak öldürdü

İzmir'de korkunç olay! Bayraklı ilçesinde, Ali Rıza T. isimli fail, annesi Sevdiye T'yi kabloyla boğarak ölümüne sebep oldu. Ardından kendi bileklerini ve boynunu yaralayan şahıs ve annesini polis ekipleri evde hareketsiz bir şekilde bulup faili hastaneye, anneyi ise cenaze işlemlerini yapmak üzere morga kaldırdı.

ABONE OL
Eylül 23, 2022 23:56
Annesini kablo ile boğarak öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir'de dün akşam itibariyle korkunç bir olay yaşandı.

İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir kişi, annesini kabloyla boğarak öldürdü. Alınan bilgiye göre, Gümüşpala Mahallesi'nde oğlu Ali Rıza T. (47) ile yaşayan 79 yaşındaki Sevdiye T.'den haber alamayan yakınları eve gitti. Kapının açılmaması üzerine yakınları durumu polise bildirdi.

Fail hastaneye anne morga kaldırıldı

 

AA'da yer alan habere göre Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, anne ile oğlunu yerde hareketsiz buldu. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Sevdiye T'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Bileklerinde ve boynunda kesi izi olan Ali Rıza T. ise ambulansla Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı. Sevdiye T.'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

İşten çıktığı için psikolojisi bozulmuş

Hastanede tedavi altına alınan Ali Rıza T'nin polise verdiği ilk  ifadesinde, 5 ay önce işten çıktığı için psikolojisinin bozulduğunu, annesini  kablo ile boğduğunu, ardından da çok sayıda ilaç içtikten sonra bileklerini ve  boynunu keserek intihar girişiminde bulunduğunu söylediği öğrenildi.

KamuPersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.