Anamak Fuarı açıldı
Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı, Kayseri Uluslararası Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine açtı.
Anadolu Ahşap ve Metal İşleme Makineleri ve Teknolojileri Fuarı, Kayseri Uluslararası Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açtı. 2-5 Mayıs tarihleri arasında dört gün boyunca lider metal ve ahşap işleme makineleri üreticileri, 30’dan fazla sektörden gelen ziyaretçilerini ağırlayacak.
Kayseri Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşen açılışa Vali Gökmen Çiçek, Nobel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Çelik, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın, Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Köksal, MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Akmermer, ASKON Yönetim Kurulu Başkanı İlker Barlı ve birçok ziyaretçi katıldı. Açılışta konuşan Vali Gökmen Çiçek” Anadolu’nun ortasında bir şehir üretiyor, ihracat yapıyor, fuarlar düzenliyor. Ülkesinin ekonomisine yük olmak değil, yük almak için müthiş bir mücadele veriyor. Bu mücadelede üretimin yanında ihracat artışı için bunu bir milli görev, milli bir seferberlik sayıyor. Doğru zamanda, doğru yerde ve doğru kişilerle yapılan fuarların ihracata büyük katkısı var. Kuruluşlarımız doğru bir firmayla, doğru zamanda, doğru yerde bu işi yaptılar. Verdiği sözleri tuttuğu için şu ana kadarki fuarlarda Nobel Expo Yönetim Kurulu Başkanına teşekkür ediyorum’’ dedi.