Pençe-Kilit operasyon bölgesinde 1 askerimiz şehit oldu

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 20 Şubat 2025 tarihinde terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada P.Söz. Er Mustafa USLU şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı, 20 Şubat 2025 tarihinde Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde terör örgütü mensuplarıyla yaşanan çatışmada bir askerin şehit olduğunu duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, 20 Şubat 2025 tarihinde teröristlerle çıkan çatışma sırasında P. Söz. Er Mustafa Uslu'nun kahramanca mücadele verirken şehit olduğu bildirildi.

Açıklamada, 'Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri camiasına başsağlığı ve sabır dileriz' ifadelerine yer verildi. Bakanlık, şehidin fedakarlığının Türk milletinin ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin gücünü ve kararlılığını simgelediğini belirterek, mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Bakmadan Geçme