DOLAR 32,3298 0.24%
EURO 35,0702 -0.18%
ALTIN 2.296,300,84
BITCOIN 22832300,63%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

Altun: “Bu barbarlığı kabul etmemiz mümkün değil”

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Kanada’da İslam karşıtlığı yüzünden 4 Müslüman’ın öldürülmesine üzülürken, Nişantaşı’nda aynı saiklerle başörtülü bir kadın akademisyene saldırıldığını söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Nişantaşı’nda yaşanan şiddet olayını kınadı. Irkçılığın en büyük hastalık olduğunu vurgulayan Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları kaydetti:

“Bu barbarlığı kabul etmemiz mümkün değildir. Bu barbarlığı telin ediyorum. Ülkemizde ne yazık ki yıllar yılı birileri topluma yersiz korkular zerk ettiler. Kirli ve hastalıklı ruh hallerini ideoloji diye pazarladılar. Dini değerleri benimseyen geniş toplum kesimlerini ötekileştirerek toplumsal huzuru bozdular. İşte onlar bugün Nişantaşı’nda yaşanan şiddetin ortağıdır.
Bir de buradan şunu sormak istiyorum. Bu şiddete maruz kalan kişi başörtülü olduğu için mi bazı ‘insan hakları’ savunucuları, ‘kadın hakları’ aktivistleri seslerini çıkarmıyorlar? Nedir bu onaylayıcı sessizliğin sırrı? İnsan, eşrefi mahlukattır. Kişi kendisi için istediğini diğeri için istemedikçe gerçek huzur ve güven ortamının oluşması mümkün değildir. Bu ülkeyi kalpleri nefretten kararmış olanlara bırakmayacağız. Huzur için, güven için, istikrar için, istikbalimiz için daha çok çalışacağız.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.