DOLAR 32,4884 -0.05%
EURO 34,8128 -0.52%
ALTIN 2.441,290,22
BITCOIN 2077626-1,13%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Alkollü İçkiye büyük zam geldi!

Sosyal medya üzerinden Alkollü İçkiye büyük zam gelmesi üzerine yapılan paylaşımlar gündeme bomba gibi düştü.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:04
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alkollü İçkiye zam geldiği aktarılmasının ardından sosyal medyada vatandaşlar gelen zamma tepki gösterdi.

YÜZDE 17 ZAM GELDİ

Sosyal medya üzerinden zam yağmuru olarak değerlendirilerek yapılan açıklamada Alkollü İçkiye yüzde 17 zam geldiği bildirildi.

SİGARA İÇENE TÜTÜN SARMAYI, İÇKİ İÇENE DE İÇKİ YAPMAYI ÖĞRETTİNİZ

Vatandaşlar tarafından sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Alkollü İçkiye ve sigara zam yapa yapa milleti kimyager yaptınız. İçki ve sigarayı bıraktıramadınız ama zamlar yüzünden sigara içene tütün sarmayı, içki içenede içki yapmayı öğrettiniz. Tebrikler!” denildi.

Ayrıca yapılan diğer paylaşımlar şöyle:

-Alkollü İçkiye yine mi zam kurban olayım, siz içmeyin. Tamam; ama bırakın biz içelim. Ya bırakın günaha girelim. Biz cehenneme gidelim cennet size kalsın. Hurilerle oturup maklube filan yersiniz işte ne güzel. Ne istiyonuz ya bizden?

–Alkollü İçkiye %17 zam yapmışlar hala millet geyik yapıyor. Bırakın içkiyi sigarayı bu AK PARTİ çok yakında “kuru soğana, ekmeğe muhtaç edecek. Kötünün de kötüsü pek yakında sinemalarda. Neyse bu arada herkese.

-Ateizm, Deizm ülkemiz de hızla yükselmeye devam ediyor. Kendiniz kullanmıyorsunuz diye “Alkollü İçkiye” ve sigaraya her fırsatta zam yapıp insanları dışladığınız, sizin gibi olmayanları terörist hatta vatan hainliği ile suçladığınız sürece devam edecek.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.