DOLAR 32,4950 0.14%
EURO 34,7451 0.04%
ALTIN 2.489,791,13
BITCOIN 20715334,00%
Kayseri
26°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ALİ DAĞI YAMAÇ PARAŞÜT MERKEZİ

ALİ DAĞI YAMAÇ PARAŞÜT MERKEZİ

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte, yamaç paraşütünün ulusal ve uluslararası alanda tanıtımı amacıyla Ali Dağı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Büyükkılıç, “Ali Dağı, Türkiye’nin en verimli, belki de dünyada en önemli yamaç paraşüt merkezlerinden birisi olarak değerlendirilir” dedi. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, sayısız tarihi ve kültürel mirasa sahip kadim kent Kayseri’yi tüm dünyaya tanıtmak için girişimlerini hızla sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Dijital Medya Yayıncısı Adem Metan’ı Ali Dağı’nda ağırladı. Başkan Büyükkılıç ve Vali Çiçek, Ali Dağı’nda yamaç paraşütü deneyimi yaşayan Adem Metan ve vatandaşlarla, Talas Paraşüt İndirme Alanı’nda sohbet etti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 16:15
ALİ DAĞI YAMAÇ PARAŞÜT MERKEZİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ali Dağı Yamaç Paraşütü uçuş alanında açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, Ali Dağı’nın dünyada en önemli yamaç paraşüt merkezlerinden birisi olarak değerlendirildiğini belirterek, “Şu anda Ali Dağı’ndayız. Türkiye’nin en verimli, belki de dünyada en önemli yamaç paraşüt merkezlerinden birisi olarak değerlendirilir. Yıl boyunca burada rahatlıkla uçulur. Yürüyerek çıkarım, uçarak inerim projesini hayata geçirmenin en güzel yerindeyiz. Çok şükür Kayseri yaşanılacak şehir. Kayseri bu ülkenin olmazsa olmazı” dedi.

Adem Metan ise inanılmaz bir manzara olduğunu ve yamaç paraşütü deneyimi yaşayacak olmaktan dolayı heyecanlı olduğunu ifade etti.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.