DOLAR 32,5492 0%
EURO 34,9515 0.25%
ALTIN 2.422,730,00
BITCOIN %
Kayseri
29°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Ali Akman transferde son sözü söyledi

Bursaspor'un genç yıldızı Ali Akman, transferi hakkında net konuştu. Bu sezon attığı goller ve performansıyla dev ekipleri peşine takan Ali Akman, hedefinin direkt Avrupa olduğunu söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ümit Milli Takım kampında TRT Spor'a konuşan Bursaspor'un genç golcüsü Ali Akman, Yeşil Beyazlı ekibin durumunu değerlendirdi.

“İnşallah sonuna kadar taşıyabiliriz, gemiyi limana yanaştırabiliriz. Bursaspor'da çok güzel bir hava yakaladık. Hocamızla, arkadaşlarımızla. Biz kendimizle yarışıyoruz, biz kendimizi ispatlıyoruz” diyen Ali Akman, kariyer planından da bahsetti: “Kendimi 'top level' denilen en üst seviyeye hazırlıyorum. Kendimi en üst seviyeye çıkacak potansiyelde görüyorum, kendime güveniyorum, ben futbol için yaşıyorum, futbol için her şeyi yapıyorum. En iyi yerlerde olmak istiyorum.” 

“HEDEFİM DİREKT AVRUPA”  “Hedef İstanbul üzeri Avrupa mı, direkt Avrupa mı?” sorusunu ise “Direkt Avrupa” diyerek yanıtlayan Ali Akman, transferiyle ilgili net bir açıklama yapmış oldu.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.