DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080274-1,39%
Kayseri
19°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Akkışla da genel kurul yapıldı

Kayseri de birlikler de genel kurullar devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 02:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gilaburu Üreticileri Birliğinde Tunç dönemi
Yapılan Seçimli Genel Kurul ‘da adaylığını daha önceden açıklayan Uğur Tunç oy birliği ile birlik başkanlığına seçildi. Genel Kurul sonrası konuşan Uğur Tunç ” Gilaburu meyvemizin son yıllarda kazandığı değer, tüm ilçe halkımızı ve bizleri son derece heyecanlandırmaktadır” dedi.
Akkışla Gilaburu Üreticileri Birliği seçimli genel kurulu gerçekleştirildi. pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen seçimlerde oy birliği ile birlik başkanlığına Uğur Tunç seçildi. Tunç seçim sonrası yaptığı konuşmada, “Özellikle belediyemizin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde; alınmış olan coğrafi işareti ve hemen arkasından geliştirilen proje ile de fidan üretiminden tutunda toplama alanı ve nektar üretimi şişeleme tesisinin kurulmuş olması, ürünümüzün hakkettiği değere ulaşmasında sınıf atlatmıştır. Bu hususta belediye başkanımıza huzurlarınızda gilaburu üreticileri adına tekrar teşekkür ediyorum. Yönetim kurulu olarak üzerimize almış olduğumuz sorumluluğun farkındayız. Hedefimiz, ilçemizin değerlerinden olan gilaburu meyvesini tanıtmak, özendirmek, doğru üretimini sağlayarak hakettiği değere ulaştırmak ve üreticilerimizin emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alabileceği yeni pazarlar araştırmak, hatta oluşturmak adına elimizden gelenden fazlasını yapmaktır. Kendimize misyon edindiğimiz bu çalışma asla amacından sapmayacaktır. Biliyoruz ki amacının dışına çıkması yada bireysel çıkarlar uğruna yapılacak yanlış eylemler, sadece üreticilerimize yada birliğimize değil İlçemize de zarar verecektir. Bu doğrultuda bizden önce bu birliğin yönetiminde görev almış olan ve kuruculuğunu yapmış olan ekibin, birliğimizin amacı doğrultusunda bu güne kadar yapmış oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bize düşen bayrağı aldığımız yerden çok daha ileriye taşımaktır. Umut ediyorum ki gerçekleştirilen bu kan değişimi sayesinde: Kazanan üreticilerimiz, Kazanan Birliğimiz ve Büyük pencereden bakıldığında Kazanan İlçemiz Olacaktır” diye konuştu. Türkiye de ilk ve tek olma özelliğine sahip olan Akkışla Gilaburu Üreticileri Birliğinde yeni göreve gelen liste ise şu şekilde;
Yönetim Kurulu: Uğur Tunç, Seyhan Sayın, Aziz Ercömert, Uğur İnkayası, Erol Sungur. Denetim Kurulu: Veysel Han, Mustafa Koca ve Ali Sarı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.