DOLAR 32,5982 0.33%
EURO 35,0156 0.1%
ALTIN 2.450,520,60
BITCOIN 20957490,10%
Kayseri
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Akdeniz ve Ege gece beşik gibi sallandı!

Akdeniz ve Ege gece beşik gibi sallandı!

Kandilli'nin yapmış olduğu son dakika açıklamasına göre gece saatlerinde Akdeniz ve Ege Denizi'nde çok sayıda deprem meydana geldi. Şiddetlerinin yüksek olduğu deprem, gece saatlerinde bölge halkını tedirgin etti. Rasathane'nin yaptığı açıklamada depremlerin şiddeti ve yerin kaç km derinliğinde meydana geldiği de belli oldu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 07:54
Akdeniz ve Ege gece beşik gibi sallandı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gece saatlerinde Akdeniz ve Ege Denizi'nde çok fazla sayıda deprem kaydedildi. Çeşitli şiddetlerde olan depremlerin en büyüğü, 3,9 ve 4,0 kuvvetinde Akdeniz'de olduğu belirtildi. Depremlerin biri yerin 1,0 km derinliği altında meydana gelirken, diğerler, 8,9 ve 4,5 derinliği altında kaydedildi.

Akdeniz, son zamanlarda beşik gibi sallanıyor. Gece saatlerinde arka arkaya kaydedilen şiddetli ve artçı depremler, bölgedeki vatandaşları tedirgin etti. Kandilli Rasathanesi, yaptığı açıklamalarda depremin saatini, şiddetini ve yerin kaç km derinliği altında geldiğini açıkladı.

KANDİLLİ RASATHANESİ DUYURDU

Kandilli Rasathanesi, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen depremlerin hepsini kayıt altına alarak duyurdu. Depremlere ilişkin açıklanan bilgilerde, şiddeti, nerede meydana geldiği ve yerin kaç km altında kaydedildiği açıklandı.

BEŞİK GİBİ SALLANDI

Akdeniz'de gece saatlerinde 10'dan fazla büyük – küçük deprem meydana geldi. İlk deprem 02.50'de 4,0 büyüklüğünde yerin 1 km derinliği altında meydana geldiği duyuruldu. Gece boyunca küçük artçılar halinde devam eden depremin ikinci 03.57 sularında 3,9 şiddetinde yerin 8,9 km derinliği altında olduğu açıklandı. Son olarak sabah saatlerine karşı 04.13'de hissedilen depremin büyüklüğü 4,0 olarak derinliği ise 4,5 olarak ifade edildi.

TÜRKİYE'DE MEYDANA GELEN SON DEPREMLER

Meydana gelen depremler sonrasında Türkiye'de olan son depremler merak konusu oldu. Türkiye'de meydana gelen son depremler şöyle:

 

 

kmaupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.