DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0836 -0.14%
ALTIN 2.301,021,05
BITCOIN 22791750,57%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

AHMET DAVUTOĞLU KOZAN DA

Davutoğlu’ndan Kozan Belediyesine ziyaret Eski Başbakanlardan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu; Partisinin ilçe kongresi için geldiği Kozan’da Kozan Belediyesini ziyaret ederek Başkan Özgan’dan ilçe ile ilgili bilgi aldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Davutoğlu’ndan Kozan Belediyesine ziyaret
Eski Başbakanlardan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu; Partisinin ilçe kongresi için geldiği Kozan’da Kozan Belediyesini ziyaret ederek Başkan Özgan’dan ilçe ile ilgili bilgi aldı.

Ziyarette Başkan Kazım Özgan, Belediyenin Sosyal Yaşam Merkezi’nde üretimine başlanan ve internet üzerinden ulusal piyasada satışa sunulan yöresel ürünlerimiz turunç, limon kabuğu ve kamkat reçelini; limon ve zeytin kolonyalarını ayrıca kantron yağı, turunç özü, portakal sabunu ve ahşap anahtarlıklardan oluşan hediye sepeti ile Tapan Bıçağı seti ve el dokuması Kilimi Ahmet Davutoğlu’na hediye etti.

Davutoğlu da kendi yazdığı “Medeniyetler ve Şehirler” kitabını imzalayarak Başkan Özgan’a armağan takdim etti.

Ziyaretin sonunda Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Belediye Başkanı Kazım Özgan’a Kozan için yapabileceğimiz bir şey var ise memnuniyetle gündeme getirebileceklerini belirtmsi üzerine Başkan Özgan, “Organize sanayi bölgesinin Kadirli’de olduğu gibi teşvikli bölgeler kapsamına alınması, yatırım gelmesi ve bölgemizin gelişimi için” isteği dile getirerek ziyaretinden dolayı Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’na teşekkür etti.

Belediye Başkanı Özgan’a görevinde kolaylıklar ve başarılar dileyen Ahmet Davutoğlu sonrasından belediye binasından ayrılarak önce esnaf ziyaretinde bulunarak Partisinin ilçe kongresine katıldı

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.