DOLAR 32,6010 0.38%
EURO 34,8227 0.25%
ALTIN 2.496,520,50
BITCOIN 21076745,08%
Kayseri
18°

AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
AGD’den Ayasofya Açıklaması

AGD’den Ayasofya Açıklaması

AGD: AYASOFYA TARİHİN ÖZÜDÜR Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Kayseri Şubesi Ayasofya’nın cami olarak açıklanmasına destek verirken Ayasofya’nın tarihteki yerine vurgu yapıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 09:29
AGD’den Ayasofya Açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AGD Kayseri Şube Başkanı Av. Baki Coşkun Ayasofya’nın tarihteki önemini vurguladı. Coşkun, “Ayasofya tarihin özüdür. İstanbul’un fethinin esas unsurlarındandır. Erbakan Hocamızın sözü ile ‘Ayasofya Câmii İslam’ın köhnemiş Hıristiyanlığa galebesinin timsalidir. Yani o bir zaferin timsalidir. Hakk’ın batıla galebesinin timsalidir.’ Ayasofya, ruhumuza nakşolmuş bir davanın anahtarıdır. Yıllar boyunca Ayasofya önünde sabah namazı programları düzenleyerek bu gerçeği gün yüzüne çıkarmak için bir araya geldik. Ayasofya noktasında bizim hep mücadelemiz oldu. Mücadelemiz şiirlerimize, ezgilerimize, marşlarımıza döküldü. Biz, her doğan çocuğumuzun zihnine Ayasofya’nın açılma idealini yerleştirdik.  Biz, bu sürecin içerisinde hep akıntıya karşı mücadele ettik. Bugünleri görmek bizleri son derece memnun ediyor.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.