DOLAR 32,3685 0.15%
EURO 34,9713 -0.31%
ALTIN 2.324,110,21
BITCOIN 22760110,52%
Kayseri
14°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Acı haber! Çok sayıda askerimiz yaralı

Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyon kapsamında alçak teröristler tarafından askerlerimizin bulunduğu bölgeye roketli saldırı düzenlendiği aktarıldı. SuperHaber'in yerel kaynaklardan aktardığı habere göre saldırı sonucunda çok sayıda askerimizin yaralandığı bildirildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 10:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde hız kesmeden operasyonlar devam ediyor.

TERÖRİSTLERDEN ALÇAK SALDIRI

Devam eden operasyonlarda teröristlere ağır darbeler vurulurken SuperHaber'in yerel kaynaklardan aktardığı haberde Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristeler tarafından askerlerimize roketli saldırı düzenlendiği açıklandı. Gerçekleştirilen alçak saldırı sonucunda 4 askerimizin yaralandığı belirtildi.

1 ASKERİMİZİN DURUMU AĞIR

Türkiye sınırına yakın olan, terör örgütü PKK'nın kamplarının bulunduğu ve yıllardır ülke içine sızma, barınma, eğitim ve lojistik gibi amaçlarla kullandığı Sincar, Karacak, Kandil, Zap, Avaşin-Basyan, Gara, Haftanin ve Hakurk bölgelerine karadan ve havadan operasyonlar devam ettiği bu süreçte teröristler tarafından askerlerimize karşı gerçekleştirilen alçak saldırı sonrasında yaralı askerlerimizden birisinin durumunun ağır olduğu aktarıldı.

 

 

kamupersoneli.net

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.