DOLAR 32,5977 0.11%
EURO 34,9041 0.07%
ALTIN 2.437,700,33
BITCOIN 21736810,16%
Kayseri
22°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X

ABD’NİN MÜDAHALESİNE KARŞI BİRLİĞİMİZ SAĞLANACAK

Şuşa ziyaretinden sonra yayımlanan beyannemeyi değerlendiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, “Bu beyanname Atlantik sistemine meydan okuyan bir beyannamedir. Bu beyannemede “Kafkasya Barışı” kurulmaktadır.” dedi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 00:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DOĞU PERİNÇEK:

“ŞUŞA BEYANNAMESİ ATLANTİK SİSTEMİNE MEYDAN OKUYOR”

Vatan Partisi Genel Başkanı Sayın Doğu Perinçek, İran’da yayın yapan Sahar TV’ye Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev ile Şuşa’ya ziyaretini değerlendirdi.

Perinçek, Beyannamenin ABD’nin dayatmalarına ve hegemonyacılığına karşı son derece pratik ortak öneriler getirdiğini dile getirdi.

Beyannamedeki 6’lı platform vurgusunun önemine dikkat çeken Perinçek, “En önemlisi Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Putin ve Aliyev’in daha önce ortaklaşa sundukları 6’lı platformun burada bir kez daha belirtilmesidir. Bilindiği gibi Türkiye, Rusya, Azerbaycan, İran, Gürcistan ve kabul ederse Ermenistan bu 6’lı platformu oluşturalım diyor. 6’lı platform demek, ABD’nin bölgemize müdahalesine karşı bölge ülkelerinin birliğini sağlamak. Biz Vatan Partisi olarak bu altılı platformun daha da genişleyeceğini ve Batı Asya ülkelerini hatta Asya ülkelerini de kucaklayan bir hacim kazanacağını şimdiden görebiliyoruz.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.