DOLAR 34,2846 0.14%
EURO 37,1830 0.04%
ALTIN 3.016,630,17
BITCOIN 23461870,95%
Kayseri
12°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP’nin TUSAŞ önerisi, AK Parti ve MHP tarafından reddedildi!

CHP’nin TUSAŞ önerisi, AK Parti ve MHP tarafından reddedildi!

Ekim 25, 2024 13:11
CHP’nin TUSAŞ önerisi, AK Parti ve MHP tarafından reddedildi!
0

BEĞENDİM

CHP’nin, TUSAŞ’a yönelik terör saldırısının araştırılması için verdiği öneri, AK Parti ve MHP oylarıyla TBMM Genel Kurulu’nda reddedildi. TUSAŞ’a yapılan saldırıda 5 kişi şehit olmuştu.

CHP Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver, saldırının zamanlamasına dikkat çekerek, bu olayın sadece güvenlik açısından değil, daha geniş bir perspektifle değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ünver, “Tetiği çeken teröristlerin arkasında kimin olduğunu ve saldırının neden bu zamanda yapıldığını sorgulamalıyız” dedi. Ayrıca, güvenlik ve istihbarat birimlerinin geçmişteki tecrübelerden ders çıkarması gerektiğini ifade etti.

Saadet Partisi Samsun Milletvekili Mehmet Karaman, terörün Türkiye’yi derinden etkilediğini belirterek, “Eylemin zamanlaması, vatandaşlar arasında korku ve güvensizlik yaratıyor” şeklinde konuştu. Barış için gereken her şeyin devlet adabına uygun şekilde yapılması gerektiğini dile getirdi.

DEM Parti İzmir Milletvekili İbrahim Akın da saldırıyı kınayarak, Türkiye’de acil bir barışa ihtiyaç duyulduğunu ifade etti. Akın, “Bu meseleyi herhangi bir siyasi partinin çıkarlarına kurban edemeyiz. Bu, tüm Türkiye halklarının sorunudur” diyerek demokratik siyasetin önünün açılması gerektiğini vurguladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.