DOLAR 34,2280 0.03%
EURO 37,0152 -0.02%
ALTIN 3.022,911,04
BITCOIN 23045400,21%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

05:52

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
17 Yıllık Bebek Özlemi

17 Yıllık Bebek Özlemi

Ekim 12, 2024 18:11
17 Yıllık Bebek Özlemi
0

BEĞENDİM

Meryem Ardıç ismim oyuncak bebek örüyorum
Kayseri’de kendi Evimde el işleri yapıyorum bebek örüyorum önceden daha değişik anahtarlıklar falan yapıyordum benim bebeğim yoktu, 17 sene olmadı, bir çocuk özlemi vardı. Küçük bebeklerle anahtarlık falan yaparak başladım daha sonra bunu örmeye başladım, bu daha çok sevildi ben de çok sevdim o yüzden severek yapıyorum.

1 yıl falan oldu bunları daha önce çok değişik yaptığım bebekler de bunlara 1 yıl oldu çok da zor değil ama uğraştırıcı, önce elimde örüyordum, şimdi kolum ağrıyor kızım sağ olsun makina aldı makina da örüyorum.

Normalde artırarak 2 parça da örüyorum bitirip tekrar dikip içini dolduruyorum elyafla makinada olduğu için günde 4,5 tane rahat örebiliyorum, önceki zamanlarda bir taneyi anca yapıyordum.

Bebekleri toptan alıyorum sonra yapıp böyle hazır olunca satıyorum festivallerde şenliklerde satış yapıyorum, büyükler daha çok ilgi gösteriyor çocuklardan daha çok ilgi var. Evimde paketliyorum kolinin içinde bozulmayacak şekilde muhafaza ediyorum.

Sosyal medyadan paylaşıyorum komşularım yardımcı oluyor. Bebeklerin adını “Anadolu Bebekleri” olarak düşünüyoruz inşallah.

Renklere bakıyorum hoşuma giden renkleri örüyorum, mesela beyaz daha çok seviliyor, ilk önce beyazla başladım sonra renkli daha değişik renkler daha çok ilgi çekmeye başladı bende renkli örgüler yapmaya başladım isteyen istediği rengi alıyor.

İnşallah daha çok duyulursam ilerlemeyi büyütmeyi düşünüyorum işimi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.