DOLAR 34,2239 0.3%
EURO 37,1505 0.2%
ALTIN 2.983,050,99
BITCOIN 23276551,19%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BBP’Lİ DEMİRCİ, SİVAS BELEDİYE BAŞKANI UZUN’U ZİYARET ETTİ

BBP’Lİ DEMİRCİ, SİVAS BELEDİYE BAŞKANI UZUN’U ZİYARET ETTİ

Temmuz 13, 2024 11:07
BBP’Lİ DEMİRCİ, SİVAS BELEDİYE BAŞKANI UZUN’U ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demir, Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete BBP İl Başkanı Erkan Demirci ve İl yönetimi de katıldı.
BBP Kayseri İl Başkanlığı yaptığı bir dizi ziyaretlere partinin kalesi olarak bilinen ve yerel seçimlere parti olarak başarı kazandığı Sivas Belediyesini de ekledi.
Ziyarette belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Adem Uzun, “Şehrimizin problemlerini söz verdiğimiz gibi bir öncelik sırası gözeterek çözüyor ve yeni dönemin sonunda daha müreffeh, daha kalkınmış ve daha mutlu bir şehrin temellerini bugünden atmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” dedi.
Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Ortak akıl, istişare ve güçlü bir irade sonrası hızlı karar alabilen, çözüm odaklı ve insan merkezli bir yönetim şehrimizin önünü açacak ve bu anlayış projelerimizin de ivedilikle hayata geçirilmesine vesile olacaktır. Öncelikli hedefimiz şehrimizin tüm renklerine sahip çıkarak, birlik ve bütünlük içerisinde ayrışmadan ve ayrıştırmadan “Hepimiz aynı kilimin desenleriyiz.” düşüncesini önce yönetimimize ardından da tüm şehre hâkim kılmaktır.”
Ziyarette BBP İl yönetimi teşkilatın genç ve eğitim seviyesi yüksek kadrodan oluştuğu dile getiren BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, Kayseri ekibi olarak Büyük Birlik Partisi’nin Kayseri’de etkin bir şekilde şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu öncülüğünde adını duyurmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Kayseri çok önemli ve büyük bir şehir. Bizde şehrimizde çıktığımız yolda düsturumuzu bozmadan liderimiz öncülüğünde dimdik yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.