DOLAR 34,2918 0.5%
EURO 37,2006 0.37%
ALTIN 2.979,680,87
BITCOIN 23270811,15%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BBP İL BAŞKANI DEMİRCİ BİR DİZİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

BBP İL BAŞKANI DEMİRCİ BİR DİZİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ

Temmuz 12, 2024 09:52
BBP İL BAŞKANI DEMİRCİ BİR DİZİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ
0

BEĞENDİM

BBP İl Başkanı Erkan Demirci ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri parti çalışmaları kapsamında bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında Kocasinan Ziraat odası Başkanı Abdülkadir Güneş ve 1915 Çanakkale Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Rıza Yağar’a ziyaretler gerçekleştirildi.
Ziyarete İl Başkan Yardımcısı Hacı Kılıç, İl Kadın Kolları Başkanı Kübra Yıldız, Melikgazi İlçe Başkanı Ercan Yozgat’ta katıldı.
BBP İl Başkanı Erkan Demirci, parti çalışmaları hakkında bilgi vererek , birlik mesajı verdi. Başkan Demirci, “Şehrimizin birliği ve dirliği için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Kayserimiz için parti olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Teşkilat olarak Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek, her fırsatta hem vatandaşlarla hem de kamu, kurum ve kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelmeye devam edeceğiz. Birlik ve beraberlikten aldığımız güçle, Kayseri’nin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmeye ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye kararlıyız. Kayseri’mizin daha iyi bir yarına ulaşması için tüm teşkilatımızla birlikte aynı hedef doğrultusunda çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Kocasinan Ziraat odası Başkanı Abdülkadir Güneş,ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, BBP Kayseri İl Başkanlığına çalışmalarında başarılar diledi.

1915 Çanakkale Dayanışma ve Yardımlaşma Dernek Başkanı Rıza Yağar ise bu vatana sahip çıkmak bizim asli görevimiz. Şehitlerimizi unutmadık unutmayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde her türlü sıkıntının üstesinden geleceğiz. Parti çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.