DOLAR 34,2918 0.5%
EURO 37,2006 0.37%
ALTIN 2.979,680,87
BITCOIN 23270811,15%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BBP’Lİ SİVASLI DERNEKLER FEDERASYONUNA ZİYARET

BBP’Lİ SİVASLI DERNEKLER FEDERASYONUNA ZİYARET

Temmuz 12, 2024 10:26
BBP’Lİ SİVASLI DERNEKLER FEDERASYONUNA ZİYARET
0

BEĞENDİM

BBP İl Başkanı Erkan Demirci ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri , Sivaslı Dernekler Federasyonu Başkanı İsa Gün’e ziyarette bulundu. Gündemin değerlendirildiği ziyarette dernek faaliyetleri ve parti çalışmaları hakkında da bilgiler verildi.

Federasyon Başkanı Gün, BBP heyetine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek ileride yapılacak projeler konusunda bilgi verdi. Gündemin değerlendirildiği ziyarette Başkan İsa Gün, “ İlçe ve köy dernek başkanlarımızla birlik ruhunu sağlayıp Kayseri ilinde yaşayan Sivaslı hemşehrilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Şehrimizde son dönemde yaşanan ayaklanma olaylarından ötürü son derece üzüntü duyduk. Dernek olarak her zaman devletimizin yanında olduk. Bundan sonrada şehrimizin imajını zedeleyen olayların yaşanmamasını temenni ediyorum. “dedi.

Parti çalışmaları hakkında bilgiler veren BBP İl Başkanı Erkan Demirci, son günlerde yaşanan ayaklanama ile ilgilide açıklamalarda bulundu. Demirci şunları kaydetti:” Eskişehirbağlarında başlayan olaylar bizleri de çok üzdü. Biz Kayseri halkına inanıyor ve güveniyoruz ki bir daha böyle olaylar yaşanmayacaktır. Başından sonuna devlet erkanımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Dernek çalışmalarınızı gönülden kutluyorum. Başarılarınızın devamını dilerim.”

Ziyaret de BBP heyetine, Sivaslı Dernekler Federasyonu faaliyetleri hakkında brifing verildi.
Ziyaret de Demirci, Gün’e günün anısına plaket takdim etti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.