DOLAR 34,1980 0.22%
EURO 37,1093 0.08%
ALTIN 2.978,090,82
BITCOIN 23164090,61%
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SP’Lİ GÜNGÖR, KOCASİNAN PROJELERİNİ  AÇIKLADI

SP’Lİ GÜNGÖR, KOCASİNAN PROJELERİNİ AÇIKLADI

Şubat 26, 2024 15:58
SP’Lİ GÜNGÖR, KOCASİNAN PROJELERİNİ  AÇIKLADI
0

BEĞENDİM

Saadet Partisi Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı Av.Recep Güngör, 38 DATA TV’ye konuk oldu.Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in ”Seçime Doğru”Programında sarulara yanıt veren Güngör” 31 Mart da Kocasinan’da kazanan ben olacağım”, dedi.

Güngör programda özellikle göçmen kişilerle ilgili sorunlara değindi.Suriyeli kişilerin esnaflaşması konusunda çok sorunların olduğunu belirterek seçimlerde bazı siyasi adayların da bu sorunla ilgili doğru olmayan bir düşünce oluşturduğunu ifade etti.Yanlış algılarla birkaç oy alacağım diye halkı yanıltmaya kimsenin hakkı olmadığını belirten Av.Recep Güngör,eğer yapabildilerse o adayın bulunduğu partinin belediyesinin kaç Suriyeliyi ülkesine gönderdiğini açıklamasını istedi.

TURİZM PROJELERİ HAZIRLADIK

Kuşçu ve Taşhan Bölgesi’nde Yamula Barajı kenarı için turizm tanıtım projesi hazırladıklarını ifade eden Saadet Partisi Kayseri Kocasinan Belediye Başkan Adayı Av.Recep Güngör,Argıncık çevresinde kentsel dönüşüm sıkıntımız büyük.Sosyal amaçlı olarak her mahalleye insanlarımız için tesisler yapacağız.Yollarda asfalt çukuru konusunda da sıkıntılar var.Bunlardan çok şikayet geliyor.İnsanların günlük ihtiyaçlarını nasıl rahata kavuştururuz diye koşturacağız.

DEPREM KONUSUNDA KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART

Kocasinan de kentsel dönüşüm için yatay mimariyi hızlandıracaklarını belirten Güngör,temel sağlık hizmetleri konusunda kırsal alanda özellikle diş konusunda çocuklar için tarama testi yapan otobüsler göndereceklerini söyledi.Güngör,”Sağlık konusunda halk taraması yapılacak.Sahada gezen belediye başkan olacak.Yardımlarla ilgili çalıştay yapmayı planlıyoruz”dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.